ALUÇDAĞI MACERA PARKININ TANITIMI BAŞLADI

ANKARA VE İLÇELERİNİN İLK MACERA PARKI ÇAMLIDERE'YE KURULUYOR
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Aluçdağı Macera Parkı Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye Konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Caner Can, İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, daire amirleri ve projenin paydaşları katıldı.
Proje Koordinatörlüğü tarafından verilen bilgilere göre doğal çevreye duyarlı bir proje olarak uygulanan Aluçdağı Macera Parkı içerisinde ahşap evler, yüksek ip yolları, düşük ve yüksek eğimli tırmanma duvarları ve çoklu etkinlik üniteleri gibi fiziksel aktivite alanları yer alacak. Kısa zaman içinde tamamlanması planlanan ve Ankara ile ilçelerinde kurulacak olan ilk macera park olma özelliği taşıyan Aluçdağı Macera Parkı yakın zamanda doğa ve macera tutkunlarına hizmet vermeye başlayacak.
Tanıtım toplantısının yapılmasıyla birlikte Aluçdağı Macera Parkınında tanıtım startı verildi. Hazırlanan tanıtım materyalleri{broşür, afiş, kitapçık ve kataloglar } katılımcılara dağıtılırken halka ve turizm firmalarına da dağıtımı planlandı.
Aluçdağı Macera Parkı Projesi tanıtım toplantısının sonunda katılımcılara ikramlar ve projeye ilişkin çeşitli tanıtım materyalleri verildi.